Ekm

Kariyer günleri etkinliğimizde Ahmet Çalışkan Anaokulu okulöncesi öğretmeni ve masal anlatıcılığı eğitmeni Hürriyet BURHAN ı davet ettik.Masal anlatıcılığı ve drama faaliyetleriyle ilgili bilgilerini öğrencilerimiz ve alan öğretmenlerimizin katılımıyla akademik ve uygulamalı olarak paylaştı.Kendilerine alanımıza yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.Emeği geçen alan öğretmenlerimiz Emine Betül Gölmez ve Yıldız Gencer e teşekkür ederiz.

Ekm

1983 Yılından beri Türkiye'de özellikle Ege bölgesinde Denizlimizin gururu tekstil, mermer,kablo sektörünün içinden sıyrılarak çıkmış parlayan bir yıldız, kurumsal şirketler olan Dosbil Bilgisayar, Elsa Bilişim, Ros Robot Otomasyon Teknoloji ve SIOS Teknoloji şirketlerinin CEO'su Mustafa KAYGIN okulumuzda bilişim teknolojileri bölümü kariyer günü etkinliğine katıldı. Bilişim teknolojileri bölümü öğrencileriyle teknoloji sektörü hakkında tecrübelerini paylaştı. Denizli'de bilişim sektörünün ne kdar ilerlediğini öğrencilerimize hissettirdi. Kendisine bu etkinlikte bizi kırmayıp geldiği için çok teşekkür ederiz.

Ekm

İspanya Barcelona'da gerçekleştirdiğimiz STEAM AVRUPA ELİ adlı projemizi çevre okul idare ve öğretmenlerine tanıtımını yaptık.

Ekm

İspanya Barcelona'da gerçekleştirdiğimiz STEAM AVRUPA ELİ adlı projemizi okul öğretmenlerimize tanıtımını yaptık.

Ekm

Mezun öğrencilerimizden Baykent Tekstil tasarımcısı Ayşenur Bardakçı Moda Tasarım Alanı öğrencilerimize kariyer günü etkinliğimiz çerçevesinde sektör ve sektörün ihtiyaç duyduğu iş gücü hakkında bilgilendirme yaptı. Genç moda tasarımcılara okulumuzdan mezun olmuş bir tasarımcı olarak tavsiyelerde bulundu.Kariyer imkanlarını ve iş hayatında yaşadığı tecrübeleri aktardı.

Sunumu için kendisine  çok teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz çocuk gelişimi öğrencileri uygulama anaokulu öğrencilerimiz için  okula hoş geldin partisi düzenledi.Etkinlikte dans gösterisi ,oyunlar ,pinyata  patlatma ,yüz boyama ve sosis balon etkinlikleri yapıldı.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencilerine alan tanıtımları yapıldı.

Okulumuzda bulunan Bilişim Teknolojileri Alanı, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı, Giyim Üretim Teknolojileri Alanı, Güzellik Hizmetleri Alanı ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı tanıtımları yapıldı. Öğrenciler okuldaki alanlara ait atölyeleri gezerek uygulamalı eğitimler,ders içerikleri,geleceğe yönelik meslekleri hakkında bilgi sahibi oldular. Kendi becerileri dahilinde seçmeleri gereken bölümleri ayrıntılarıyla tanımış oldular.

11 ve 12. sınıf öğrencilerimizle birlikte Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi'ne gezi düzenledik. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz  hem üniversite hakkında bilgi aldı hem de dönüşte Akyaka'ya uğrayarak güzel bir gün geçirdiler.

Okulumuz onuncu dönem mezunlaını meslek yaşamlarına uğurlamanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla büyük bir coşku içinde mezuniyet törenimizi gerçekleştirdik. Yolunuz açık olsun gençler...

10/B çocuk gelişimi alanı öğrencilerimiz ile birlikte Yenişehir Anaokulu'na gezi düzenledik. Öğrencilerimiz bir anaokulunun işleyişini yerinde görüp 3,4 ve 5 yaş öğrenci gruplarıyla hoş vakit geçirdiler.

Okul sektör iş birliğini farklı bir yere taşıdık. Yeşilyayla Nimet ve İhsan Gün İlkokuluna okul sektör iş birliği kapsamında ziyaret gerçekleştirdik.  Güzellik ve Saç Bakımı ve Çocuk Gelişimi Alanı öğretmen ve öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde  Altındere İlkokulundaki öğrencilerimizin önce saç kesimlerini yaptık daha sonrada animasyon grubumuzla birlikte eğlenceli saatler geçirdik. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve sektör temsilcilerimize teşekkür ederiz.