Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak okulumuzda bulunan tüm bölümlerin işbirliği ile "Meslek Liseleri Hayata Dokunuyor" Projesi kapsamında Musa Hatice Çelikkol İlkokuluna ziyaret gerçekleştirildi. Okulumuzda bulunan bölümler ilkokul öğrencilerine kendi alanları ile ilgili etkinlikler yaptırarak hoşça vakit geçirmelerini sağladı. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Uygulama Anaokulumuz öğrencileriyle coşkuyla kutladık emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz .

YAŞASIN 23 NİSAN

Ramazân geldi Ramazân..

"Nerede o eski Ramazanlar?" sorusuna cevap bulabilmek ve öğrencilerimizin Ramazân Ayına karşı farkındalığını artırmak için kurulan Ramazan Sokağımıza hoş geldiniz. Bu projede öğrencilerimizin Ramazân coşkusu ve heyecanını yaşamaları, milli ve manevi değerlerimizi öğrenip gelecek nesillere ulaştırabilmeleri amaçlanmıştır. Sokağımızın hazırlanmasında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz Yusuf AFYON ve Selma BAŞALAN'la birlikte emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.21 Mart 2023

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmenlerinden Ayşe TURAN ve Gülay ÇETİN rehberliğinde 11-A ÇGE ve 11-B ÇGE sınıflarındaki öğrencilerin katkılarıyla panolar düzenlenerek farkındalık oluşturulmaya çalışılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Çocuk Gelişimi Alanı Kariyer günleri etkinliklerimize Nursel Ceylan hanım konuğumuz olmuştur.Şiddetsiz İletişim,duygularımızın iletişime etkisi ve empati konusunda eğitici bilgiler vermiştir.Kendisine ve emeği  geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

21 MART DÜNYA DOWN SENDROMLULAR GÜNÜNDE 11AÇG SINIFIMIZ PANO ÇALIŞMALARLARI VE FARKINDALIK ETKİNLİKLERİ YAPMIŞTIR.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Okulumuz Müdür ve Alan şefleri ülkemizde 25 pilot ilde gerçekleştirilen METEK III(Sektörel Mükemmeliyet Merkezlerinin Kurulması Yoluyla Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Artırılması Teknik Yardım Projesi) kapsamında özdeğerlendirme eğitimine katılmışlardır.

Moda Tasarım Teknolojileri Alanı öğrencilerimiz ''Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor  Projesi'' kapsamında Denizli Huzurevindeki büyüklerimize el becerisi çalışmalarıyla hoşça vakit geçirmesini sağladı.

Okulumuz kız futbol takımı 2022-2023 eğitim öğretim yılı Denizli İl birincisi olmuştur.

Takımımız ilimizi 8-11 Nisan tarihleri arasında Burdur ilinde yapılacak bölge şampiyonasında temsil edecektir.

Anaokulu öğretmenlerimiz ve çocuklarımız yaptıkları etkinliklerle 8 Mart dünya kadınlar gününü kutladı

Anaokulumuz öğrencileri pijama partisi ile uykunun önemini, uyku saatlerini, uyku öncesi hazırlıkları, gece ve gündüz kavramlarını deneyimleyerek öğrendiler.

5 yaş sınıfı velilerimizden Pınar Başer aile katılım etkinliklerinde çocuklarımızla birlikte seramik çalışması yapmıştır. Katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Ali DEMİREL öğretmenimiz 24 yıl idarecilik 14 yıl öğretmenlik olmak üzere 38 yıl eğitim camiasında çalışmıştır.Hizmet süresi boyunca Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 1 yıl Müd. Baş Yard ve 8 yıl öğretmenlik yaparak  emekliliğe ayrılmıştır. Servergazi BİSTMTAL olarak kendisine emeklilik hayatının hayırlı olmasını diliyoruz.

Şbt

Okulumuzda 21/22.02.2023 Salı Çarşamba günleri Okul Rehber oğretmen/Psikolojik Danışmanımız Nurettin Aytaş tarafindan Deprem sonrası psikoegitim program seminerleri okulumuz öğretmen ve velilerine verilmiştir.