Mezun olmaları durumunda iş olanaklarından bahsettik.

Okul tanıtımımız kapsamında Serpil Kabaklıoğlu Ortaokulu'nu ziyaret ettik.

Ortaokul öğrencilerimize okulumuzun alanları hakkında bilgi verdik. Mezun olmaları durumunda iş olanaklarından bahsettik.

Alan tanıtımları kapasamında Nermin Osman Akça Ortaokulu'nu ziyaret ettik.

Okul sektör iş birliğini farklı bir yere taşıdık. Denizli'nin mahallesi olan Altındere'de bulunan ancak merkezden çok uzaktaki bir köy okuluna okul sektör iş birliği kapsamında ziyaret gerçekleştirdik. Okul müdürü Derya Ağaoğlu'nun ev sahipliğinde Güzellik ve Saç Bakımı ve Çocuk Gelişimi Alanı öğretmen ve öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde  Altındere İlkokulundaki öğrencilerimizin önce saç kesimlerini yaptık daha sonrada animasyon grubumuzla birlikte eğlenceli saatler geçirdik. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve sektör temsilcilerimize teşekkür ederiz.

STEAM AVRUPA ELİ adlı projemizi İspanya Barcelona'da gerçekleştirdik. Steam'ı fen,teknoloji, mühendislik,sanat ve matematik konularını bir birine bağlayan bir eğitim yaklaşımı olarak gördük.

STEAM , Öğrencilerin araştırma, düşünme, üretme becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. STEAM programında öğrenciler problemin merkezinde yer alır. Problemi nasıl çözecekleri üzerinde tartışırlar ve çözüm üretirler. Bunu yaparken öğrenciler sadece problemi çözmekle kalmaz konuyu da öğrenmiş olurlar.

STEAM programının öğrencilere düşünme, keşfetme, yaratıcı olma, iş birliği yapma, sosyal yardımlaşma, üretkenlik, deneyim, ekip çalışması, sorumluluk, farklı araç gereç ve teknoloji kullanımı, özgüven ve motivasyon kazandırdığını öğrendik.

STEAM programında ayrıca öğrencinin bir konu üzerinde araştırma yaparken konuyla bağlantılı farklı alanlar üzerinde de bilgi sahibi olabileceğini öğrenmiş olduk.

Kısacası STEAM'in öğrencileri ve bireyleri gerçek hayata en iyi şekilde hazırlayabilecek bir yaklaşım olduğunu yaparak yaşayarak öğrenmiş olduk.

Avrupa Mesleki Beceriler Haftası kapsamında okulumuzda ürettiğimiz ürünleri ve gerçekleştirdiğimiz projeleri Denizli'ye tanıttık. Üç gün süren etkinlikler boyunca okulumuzda ürettiğimiz ürünlerimizi Denizli halkının beğenisine sunduk. Tescilini aldığımız Okul markamız "SERMESTAL" adı altında  BİZÜRETİYORUZ.Com ve Trendyol'da özel tasarım tescilli ürünlerimizin satışına başlamış bulunmaktayız.

DAHA ÖNCE TÜRKİYE ŞAMPİYONU VE DÜNYA SEKİZİNCİSİ OLAN KIZ FUTBOL TAKIMIMIZ BU SENE DE DENİZLİ' DE DÜZENLENEN LİSELER ARASI KIZ FUTBOL İL BİRİNCİLİĞİNDE  BİR KEZ DAHA ŞAMPİYON OLDU. TAKIMIMIZ ŞUBAT AYI İÇERİSİNDE İSE AFYON İLİNDE YAPILACAK OLAN TÜRKİYE YARI FİNALİNDE İLİMİZİ TEMSİL EDECEKTİR.

TAKIMIMIZA KAZANDIKLARI KUPA VE MADALYALARI OKUL MÜDÜRÜMÜZ HAKAN ERBAYAT TARAFINDAN KARNE TÖRENİNDE  TAKTİM EDİLDİ.

KIZLARIMIZA YARI FİNALDE BAŞARILAR DİLERİZ.

Lütfen linki tıklayarak beğendiğiniz afişin yanındaki kutucuğu isretleyip gönder butonuna basınız.

OKULUMUZDA AÇILAN MESEM BÖLÜMLERİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN EKTEKİ KILAVUZU İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

Okulumuz bünyesinde açılan ÇIRAKLIK, KALFALIK, USTALIK, USTA ÖĞRETİCİLİK ve MESLEK LİSESİ DİPLOMASI programlarının uygulandığı MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ (Eski adıyla Çıraklık Eğitim Merkezi) programının öğrencilerimize tanıtımını gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı  ''KARİYER GÜNLERİ'' etkinliği 03/11/2021 Çarşamba günü gerçekleşmiştir. İLKAY GÜRGÜN GELİŞİM AKADEMİSİ kurucusu Sayın İlkay GÜRGÜN 'ü Kariyer yolculuğu ve İçsel Motivasyon 'konusunda konuşmacı olarak aramızda görmekten onur duyduk.Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz  güzellik hizmetleri alanı kariyer günü etkinliğimizde öğrencilerimiz ile birlikte topuz çalışması yapan sektör temsilcimiz Turgut Özek'e ve Saç Renklendirme uygulaması yapan sektör temsilcimiz Emin Arslan'a bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz.