Ock

2022-2023 Eğitim öğretim yılının birinci dönemini başarı ile tamamladık. Okulumuz Devam Devamsızlık takip ekibi 2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci döneminde en az Devamsızlık yapıp en başarılı öğrencilere ödüller vermiştir. Birinciye 1000 TL İkinciye 500 TL Üçüncüye 250 TL 'lik hediye kartları okul müdürümüz Hakan ERBAYAT tarafından öğrencilere takdim edilmiştir.

Ock

Okulumuz Bilişim teknolojileri bölümünden okul birinciliği ile mezun olan öğrencimiz Nihal ÇETİN eğitim öğretim hayatı ve kariyer basamaklarındaki tecrübelerini bölüm öğrencilerimizle paylaştı. Üniversite eğitimini Pamukkale Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri öğretmenliğinde tamamlayan öğrencimiz Erasmus kapsamında gittiği Barselona'daki staj tecrübelerinden, bilişim sektörünün öneminden, lise hayatından iş hayatına kadar yaşadığı tecrübelerden bahsederek öğrencilerimize verimli bir kariyer günü yaşattı. Şuan iş hayatına başlamış olan Nihal ÇETİN ile Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmenleri olarak gurur duyduk. Bizi kırmayıp kariyer gününe katıldığı için kendisine çok teşekkür ederiz.

Ock

Şafak Yıldızı Anaokulu uygulama anaokulumuzu 4 yaş grubuyla birlikte ziyaret etmiştir. Okulumuzda 3 yaş 4 yaş 5 yaş sınıflarımızla tanışarak onlarla keyifli vakit geçirmişlerdir. Ziyaretleri için çok teşekkür ederiz.

Ock

Uygulama anaokulumuz öğrencileri bir yaş daha büyümelerini coşku ile kutladı.Dans gösterileri ,köpük balon ,pasta kesimi yaparak eğlenceli vakit geçirdiler.

Ara

Okulumuz Moda Tasarım Alanından Kariyer Günü.

14.12.2022 tarihinde OKulumuz Moda Tasarım öğrencilerine yönelik kariyer günü yapılmıştır. Kariyer günümüze; Hürsan Tekstil İnsan Kaynakları Sorumlusu Hatice Günbay,Tekstil mühendisi Özge Deniz Karaman Atmaca ve Endüstri mühendisi Ferdağ Maral katılmıştır. Hürsan Tekstile ve değerli çalışanlarına sektöre dair verdikleri kıymetli bilgiler için çok teşekkür ederiz. Moda Tasarım Alanı öğretmenlerimize de teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Kariyer Günleri kapsamında Denizli Genç Aşçılar Derneği Onursal Üyesi Metin Ayhan YİĞİT ve Denizli Genç Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman KURSAK şefleri ağırladı.Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.Emeği geçen öğretmenlerimiz Mestan ÇOLAKOĞLU,Burhan KÜÇÜKEBE ve Neslihan KILINÇ öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Kariyer günleri etkinliğimizde okulumuz çocuk gelişimi alanından mezun, okul öncesi öğretmenliği bölümünü bitiren Kezban KARACA bölüm öğrencilerimiz ile buluşturulmuştur. Okulumuzda geçirdiği öğrencilik hayatı ve üniversitede edindiği deneyimler hakkında bilgilendirme yapmıştır. Üniversiteden mezun olduktan sonra çeşitli alanlarda sertifikalar alarak kendini geliştirmeye devam eden öğrencimiz, Vantrolog eğitimde kazandığı becerileri  öğrencilerimize ve uygulama anaokulu öğrencilerine sunmuştur. Kendilerine alanımıza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Emeği geçen alan öğretmenlerimiz Hatice SARIŞEN ve Pakize DEMİR'e teşekkür ederiz.

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI KARİYER GÜNLERİ

Kariyer günleri etkinliğimizde okulumuzdan Yiyecek İçecek Hizmetleri alanından mezun Denizli Anadolu İmam Hatip  Lisesinde kadrolu aşçı olarak görev yapan Şeyma DAĞLI   davet edilmiş ve öğrencilerle buluşturulmuştur.Öğrencilerimize Yiyecek İçecek Hizmeti Sektörü ve mezun olduğu üniversite ve bölüm hakkında bilgilendirme yapmıştır.Bu buluşma 9. sınıf öğrencilerinin sektör hakkında farkındalık oluşturulması sağlanmıştır.Kendilerine alanımıza yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.Emeği geçen alan öğretmenimiz Ayşe İŞCAN ve Sezen COŞKUN 'a teşekkür ederiz. teşekkür ederiz.

Kas

SERVERGAZİ BİST MTAL YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI OLARAK 2.DENİZLİ ULUSLARARASI GASTRONOMİ FESTİVALİNDE GÜZEL BAŞARILAR ELDE ETTİK ... BİREYSEL RESTORAN TABAĞI KATEGORİSİNDE ALTIN MADALYA;BİREYSEL RESTORAN ET TABAĞI KATEGORİSİNDE İKİ ALTIN MADALYA 1 BRONZ MADALYA ;BİREYSEL RESTORAN BALIK TABAĞI KATEGORİSİNDE 1 BRONZ MADALYA;BİREYSEL RESTORAN TAVUK TABAĞI KATEGORİSİNDE 1 BRONZ 1 GÜMÜŞ MADALYA ;LİSE EKİP KATEGORİSİNDE GÜMÜŞ MADALYA ALARAK OKULUMUZU GRURLANDIRDIK.

Kas

Okulumuz Moda Tasarım Alanı öğretmen ve öğrencileri 11 Kasım 2022 tarihinde Denizli EGS Park Fuar alanında düzenlenen Piktech 3. Tekstil Fuarına katılım sağlamışlardır. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz güzellik hizmetleri bölümü öğrencilerine  Aile Danışmanı ve Yaşam Koçu Zeliha Çınar kariyer günü kapsamında seminer verdi.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Uygulama anaokulu öğrencilerimiz okulumuz 10 Kasım törenine Atam ve Atatürk çocukları şarkılarıyla renk kattılar.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Ekm

Kariyer günleri etkinliğimizde Ahmet Çalışkan Anaokulu okulöncesi öğretmeni ve masal anlatıcılığı eğitmeni Hürriyet BURHAN ı davet ettik.Masal anlatıcılığı ve drama faaliyetleriyle ilgili bilgilerini öğrencilerimiz ve alan öğretmenlerimizin katılımıyla akademik ve uygulamalı olarak paylaştı.Kendilerine alanımıza yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.Emeği geçen alan öğretmenlerimiz Emine Betül Gölmez ve Yıldız Gencer e teşekkür ederiz.

Ekm

1983 Yılından beri Türkiye'de özellikle Ege bölgesinde Denizlimizin gururu tekstil, mermer,kablo sektörünün içinden sıyrılarak çıkmış parlayan bir yıldız, kurumsal şirketler olan Dosbil Bilgisayar, Elsa Bilişim, Ros Robot Otomasyon Teknoloji ve SIOS Teknoloji şirketlerinin CEO'su Mustafa KAYGIN okulumuzda bilişim teknolojileri bölümü kariyer günü etkinliğine katıldı. Bilişim teknolojileri bölümü öğrencileriyle teknoloji sektörü hakkında tecrübelerini paylaştı. Denizli'de bilişim sektörünün ne kdar ilerlediğini öğrencilerimize hissettirdi. Kendisine bu etkinlikte bizi kırmayıp geldiği için çok teşekkür ederiz.