Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak okulumuzda bulunan tüm bölümlerin işbirliği ile meslek liseleri hayata dokunuyor projesi kapsamında Alzheimer Yaşam Merkezi  ziyaret edilmiştir .

Okulumuzda bulunan bölümler  Alzheimer Merkezinde ; güzellik hizmetleri alanı el bakımı yapmıştır ,yiyecek ve içecek hizmetleri alanı yapmış oldukları ürünlerden ikramda bulunmustur, moda tasarım alanı takı tasarımı ve el işi faaliyetleri yapmış,  çocuk gelişimi bölümü yaratıcı oyun etkinlikleri faaliyetleri yapmıştır bilişim teknolojileri bölümü unutulmaz anları ölümsüzleştirmişlerdir . Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Okulumuz 2022/2023 Eğitim öğretim yılı Okul sporları genç kızlar futbol Türkiye şampiyonasında 1. Olmuştur.( Şampiyon olmuştur) İl, grup, yarıfinal ve Türkiye şampiyonasında çok zorlu maçlar oynayarak  bu süreci namağlup beraberlik almadan Tüm maçlarını kazanarak tamamlamıştır.

Böylece Okulumuz Ülkemizi,  Fas ülkesinde düzenlenecek Dünya Liseliler arası Futbol müsabakalarında ülkemizi gururla temsil edecektir.

Ayrıca Okulumuz 2019 yaşında Sırbıstan'da dünya Futbol müsabakalarında da  ülkemizi temsil etmişti böylece üst üste 2 kez dünya kupası müsabakalarında ülkemizi temsil eden TEK okul takımı ünvanına sahiptir.

Şampiyonluk süresince bütün turnuvalarda futbol takımımıza desteklerini esirgemeyen LUXURY CAR RENTAL Firma sahibi Ahmet YÜKSEL’i okul Müdürümüz Hakan ERBAYAT ile ziyaret ettik. Destekleri için Ahmet YÜKSEL Bey’e çok teşekkür ederiz.

Şampiyon takım öğrencilerimiz, Okul Müdürümüz Hakan ERBAYAT ve Müd. Yardımcısı Hüda ÇAĞKAN ile Merkezefendi Kaymakamı Adem USLU'yu ziyaret ettiler.

Okulumuz 2022/2023  Eğitim öğretim yılı Okul sporları genç kızlar futbol Türkiye şampiyonasında 1. Olmuştur.( Şampiyon olmuştur)

İl, grup, yarıfinal ve Türkiye şampiyonasında çok zorlu maçlar oynayarak bu süreci namağlup beraberlik almadan Tüm maçlarını kazanarak tamamlamıştır.

Böylece Okulumuz Ülkemizi, Fas ülkesinde düzenlenecek Dünya Liseliler arası Futbol müsabakalarında ülkemizi gururla temsil edecektir.

Ayrıca Okulumuz 2019 yaşında Sırbıstan'da dünya Futbol müsabakalarında da ülkemizi temsil etmişti böylece üst üste 2 kez dünya kupası müsabakalarında ülkemizi temsil eden TEK okul takımı ünvanına sahiptir.

Şampiyon takım öğrencilerimiz, Okul Müdürümüz Hakan ERBAYAT ve Müd. Yardımcısı Hüda ÇAĞKAN ile Merkezefendi Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Okulumuz 10/A YİHA öğrencisi Özlem Cerit Denizli İl kültür ve Turizm Müdürlüğünün “Türk Mutfağı Haftası” kapsamında düzenlemiş olduğu  Gastronomi Yarışmasında İkinci olmuştur. Öğrencimiz ödül olarak 2 kişilik Balon Turu kazanmıştır.

Okulumuz 2022/2023

Samsunda yapılan Türkiye Finalinde

Grup aşamasında

Karabükü 4-2

Gaziantepi 3-0

Kayseriyi 3-0

Yarı Finalde

Samsunu 3-0

Finalde de İzmiri 2-1 yenerek bu başarıya ulaşmıştır.

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı kariyer  Günleri etkinliklerimize Pamukkale Üniversitesi öğretim görevlilerinden Okul Öncesi Eğitim Alanı Arş.Gör.Dr Merve Canbeldek Arş.Gör.Özel Eğitim Alanı Elif Elumar hocalarımız konuğumuz olmuştur.Alanlarıyla ilgili kendi kariyer yolculuklarını öğrencilerimizle paylaşmışlardır.

Uygulama anaokulumuz anneler gününü goncalı da kutladı.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz

11A Çocuk Gelişimi Sınıfımız Fen ve Doğa Etkinlikleri kapsamında getirdikleri çiçeklerle anaokulu bahçemizi güzelleştirdiler. Çocuklarımızla    birlikte dikimlerini gerçekleştirdiler.

Okulumuz Çocuk Gelişimi Alanı öğrencileri MESLEK LİSELİLER HAYATA DOKUNUYOR projesi kapsamında Bereketli Anaokulu OKUL DIŞARIDA etkinliklerine Animasyon etkinlikleriyle destek oldular.

Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik heyet ve futbolcuların kullanacağı havluları büyük özenle hazırlayan ve sponsorluk kapsamında gönderen Azur Tekstil, Okulumuz Kız Futbol Takımı oyuncularımızı fabrikalarında misafir etti. Okulumuza verdikleri maddi manevi desteklerden dolayı işyeri sahibi Turgay Çiftçi ve Erkan Yalman Beyefendilere çok teşekkür ediyoruz.

Okulumuz çocuk gelişimi alanı öğrencilerine , Psikolojik Danışman-Oyun Terapisti Fatma Nur OYTUN tarafından "Çocuklarda oyun ve oyun terapisi " hakkında bilgilendirme çalışması başarı ile gerçekleştirilmiştir.

Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak İl Milli Eğitim ve Denizli Ticaret Odası işbirliğiyle düzenlenen 2023 Avrupa Beceri Yılı kapsamında ,meslek liselerimizin üretmiş olduğu ürünlerin sergi ve açılış törenine katıldık.

Okulumuz Moda Tasarım Teknolojileri alanı öğrencileri, Singer Egitim Uzmanı Sevtap Büyükbarbaros ile farklı makinelerde dikiş teknikleri etkinliğini başarıyla gerçekleştirmiştir. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve Sevtap Büyükbarbarosa başarılı çalışmaları için teşekkür ederiz.