26.02.2019 Salı günü 10:00 16:00 saatleri arası okulumuzda kan bağışı kampanyası düzenlendi.

6-10 şubat 2019 tarihleri arasında Antalyada gerçekleştirilen "Türkiye Genç Kız Futbol Yarı Final Müsabakaları"nda okul takımımız birinci olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğreci ve öğretmenleri 20.12.2018 tarihinde Hacı Şerife sektör ziyareti gerçekleştirdiler.

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanımız, IBATECH İzmir Fuarı’nda  düzenlenen, 6 ülkeden 700 öğrencinin yarıştığı İzmir’in Şefleri Uluslararası yemek yarışmasına 6 öğrenci ile katılarak 6 gümüş madalyayı okulumuza kazandırdı.

01.03.2019 tarihinde Okulumuz Hayvanları Koruma Kulübü, öğrencilerimize hayvan sevgisini aşılamak amacıyla, kulüp öğretmenleri Ceren ÇELİK ve Şule AKTAŞ rehberliğinde gönüllü öğrencilerle birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Beslenme Odağı (Tüvtürk arkası)ziyaretinin ilkini gerçekleştirdi.

Okulumuz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen  "Genç Kızlar Futbol Yarışmasında" "İL BİRİNCİSİ" olmuştur. Beden eğitimi öğretmenimiz Hüda Çağkan ve Futbol takımımızı tebrik ediyor, Türkiye finallerinde Denizli ilimizi temsil edecek olmaları sebebiyle gurur duyuyoruz.

Okulumuz 11.12.2018 tarihinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen  "Genç Kızlar Basketbol Yarışmasında" "İL BİRİNCİSİ" olmuştur. Beden eğitimi öğretmenimiz Hüda Çağkan ve basketbol takımımızı tebrik ediyor ve Türkiye finallerinde Denizli ilimizi temsil edecek olmaları sebebiyle gurur duyuyoruz.

22 Kasım 2018 tarihinde okulumuz Moda Tasarım Teknolojisi Alanı öğrenci ve öğretmenleri "Denizli Fashion Week" etkinliklerine katıldılar. İlk olarak Ümit Temurçin İle "Madalyonun Diğer Yüzü" söyleşisine katılan öğrencilerimiz, ardından 5 firmanın defilelerini izlediler. Öğrencilerimizin vizyonlarının genişlemesi konusunda önemli ölçüde katkısı olan moda haftası etkinlikleri sayesinde, sektör temsilcileri ile öğrencilerimizin bir araya gelmeleri sağlandı.

5 Aralık 2018 Çarşamba günü Denizli Pamukkale Atatürk Ortaokulu öğrencileri öğretmenleri eşliğinde mevcut alanlarımız hakkında bilgi edinmek üzere okulumuzu ziyaret ettiler.

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Özel Eğitim Dalı öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulunu ziyaret ettiler.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 80. yılında, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla okulumuzda düzenlenen törenle anıldı.

Kas

1 Kasım 2018 Perşembe günü Denizli Merkezefendi Karaman Ortaokulu öğrencileri öğretmenleri eşliğinde mevcut alanlarımız hakkında bilgi edinmek üzere okulumuzu ziyaret ettiler.

Kas

29 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 10:00 ´da okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla Cumhuriyet Bayramımızı kutladık.