Haz

25.05.2019 tarihinde Okulumuz Hayvanları Koruma Kulübü, öğrencilerimize hayvan sevgisini aşılamak amacıyla, kulüp öğretmenleri Ceren ÇELİK ve Şule AKTAŞ rehberliğinde gönüllü öğrencilerle birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Beslenme Odağı (Tüvtürk arkası)ziyaretinin ikincisini gerçekleştirdi.

Haz

Okulumuz öğrencilerinin, Görsel Sanatlar dersi öğretmeni Şengül SUBAŞIOĞLU İNAL rehberliğinde hazırladıkları yıl sonu sergisi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 20.05.2019 tarihinde okul müdürümüz Aysel KARACA tarafından açıldı.

Haz

"19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" etkinlikleri kapsamında, müzik öğretmenimiz Ceren ÇELİK rehberliğinde dans öğretmenleri Emre UÇUR ve Melek YOZGAT'ın çalıştırdıkları öğrencilerimiz, 20.05.2019 tarihinde okulumuzda yapılan kutlamalarda gösterilerini sundular.

Haz

16.05.2019 tarihinde Seven Medya  temsilcileri kariyer günleri kapsamında, Okulumuz toplantı salonunda, Bilişim Teknolojileri alanı öğrencilerine "Mobil Teknolojilerin Önemi, Sosyal Medya Danışmanlığı, Seo Hizmetleri, E-Ticaret, Mesleki Gelişimin Önemi ve Yazılım Sektöründe İstihdam" konularında bilgi verdi. Seven Medya temsilcilerine ve faaliyetin gerçekleşmesinde emeği geçen bölüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Tem

"15 Nisan Dünya Sanat Günü" kapsamında Merkezefendi Kültür Merkezinde 15-19 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen, Görsel Sanatlar öğretmenimiz Şengül SUBAŞIOĞLU İNAL'ın okulumuzu temsil ettiği liseler arası karma resim sergisi, 15.04.2019 tarihinde Merkezefendi Kaymakamı Sayın Dr. Adem USLU tarafından açıldı.

May

Okulumuz Moda Tasarım Teknolojileri Alanı "Efsane" temalı defilesini, 06.04.2019 tarihinde Pamukkale Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirdi.

Programa 12. sınıf öğrencilerimiz arasında düzenlenen moda tasarım yarışması defilesi ile başlandı ve ardından ödül töreni yapıldı. Birincilik ödülünü "Dracula" konusu ile Melek SAVAŞÇI, ikincilik ödülünü "Frida Kahlo" konusu ile Gülçin ÖZTÜRK, Üçüncülük ödülünü ise "Medusa" konusu ile Ümmühan DURMAZ aldı.

Programın ikinci aşamasında Anadolu Rüzgarı adlı geleneksel modernize giysilerden oluşan defile sunumu yapıldı.

May

EFSANE temalı moda tasarım yarışmasının jüri değerlendirilmesi yapıldı.

Öğrencilerimiz Ekim ayından itibaren; kendi efsane konularını belirlediler, araştırma ve dosyalarını hazırladılar, tasarımlarını yapıp onlara uygun mankenleri buldular. Moda çekimlerini gerçekleştirip koreografilerini oluşturdular. Son olarak makyaj ve saçlarını konularına uygun olarak tasarlayarak seçtikleri müziklerle jürimize sunum yaptılar.

Okulumuza gelip bizleri onurlandıran;

Ege Giyim Sanayicileri Derneği Üyesi Şaban ÖNGÖREN, DETGİS Denizli Giyim Sanayicileri Başkan Yardımcısı Mukaddes BAŞKAYA, DETGİS Yönetim Kurulu Üyesi Seher GÜRGÜN ve DENSAD Başkanı Ali ÖZNUR´ a katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

14 Nisan Pazar günü okulumuz toplantı salonunda, alan şeflerimiz ve rehber öğretmenlerimiz tarafından, okulumuzda mevcut bulunan alanlar ve meslek seçiminin önemi konularında 9. Sınıf öğrenci velilerine bilgilendirme yapıldı.

Haz

11.04.2019 tarihinde Bilişim Teknolojileri Alanı öğrenci ve öğretmenlerinin koordinesinde, Okulumuz 3. Kat sınıf, koridor ve Bilişim Teknolojileri Alanı atölyelerinde, bölüm öğrencilerimize ve okulumuz 9. Sınıf öğrenci ile velilerine yönelik,  bölüm öğrencilerimizin öğretim yılı içinde yaptıkları çalışmalardan oluşan alan tanıtım ve sergi etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Haz

15.03.2019 tarihinde, okulumuz Fizik Öğretmeni Rafet OKUR'un koordinesinde ve kültür dersi öğretmenlerimizin desteği ile 9. Sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.  Sunumu Edebiyat Öğretmeni Özgür ÇETİN'in gerçekleştirdiği yarışmada birinciliği 10A(Çocuk Gelişimi) sınıfı kazandı.

Haz

13.03.2019 tarihinde, okulumuz Fizik Öğretmeni Rafet OKUR'un koordinesinde ve kültür dersi öğretmenlerimizin desteği ile 9. Sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.  Sunumu Edebiyat Öğretmeni Malik Enes AKMAN'ın gerçekleştirdiği yarışmada birinciliği 9B sınıfı kazandı.

May

Moda Tasarım Teknolojileri Alanı öğrencilerimiz 28.02.2019 tarihinde, Polytropon firması eğitim uzmanlarının sunumuyla, bilgisayarda moda tasarımı yazılımlarından 2D Polypattern Kalıp yazılımı ve 3D VStitcher uygulamaları ile tanıştılar.

May

28.02.2019 tarihinde DETGİS Yönetim Kurulu üyeleri Mukaddes BAŞKAYA, Vildan ÇAPUTÇU ve Seher GÜRGÜN kariyer günleri kapsamında okulumuz Moda Tasarım Teknolojileri Alanı öğrencilerimize, sektör bakış açısıyla Moda Tasarım Teknolojileri Alanı konsunda bilgilendirmelerde bulundular.

May

21.02.2019 tarihinde okul sanayi işbirliğiyle Singer&Pfaff protokolü kapsamında, Moda Tasarım Teknolojileri Alanımızda Workshop çalışması yapıldı.

May

Okulumuz Moda Tasarım Teknolojileri Alanı 14.02.2019 tarihinde EGS Fuar alanında düzenlenen Tekstil Makineleri Fuarını ziyaret etti