Şbt

2024 yılı Şubat ayı (MESEM) Sorumluluk sınavına girecek öğrenci listesi için TIKLAYINIZ.

2024 yılı Şubat ayı (MESEM) Sorumluluk Sınavı Çizelgesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Şbt

2024 yılı Şubat ayı sorumluluk sınavına girecek öğrenci listesi için TIKLAYINIZ.

2024 yılı Şubat ayı Sorumluluk Sınavı Çizelgesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Sayın velilerimiz 2023-2024 Eğitimi öğretim yılı 2.dönemin ilk haftası yapılacak sorumluluk sınavına katılım için 5 şubat mesai bitimine kadar okul idaresine dilekçe verilmesi zorunludur.

Sorumlu dersi olan öğrenciler için geçerlidir.

Haziran 2023 MESEM sorumluluk sınav programına erişim için TIKLAYINIZ.

2023 yılı Haziran ayı sorumluluk sınavına girecek öğrenci listesi için TIKLAYINIZ.

2023 yılı Haziran ayı Sorumluluk Sınavı Çizelgesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

11.Sınıf MESEM YİHA Aşçılık Öğrencilerinin Kalfalık sınavı

07.06.2023 Çarşamba Günü saat 09.00 da 2. Kat Atölyesinde yapılacaktır.

Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü "Hayalimiz Umudunuz Olsun" sloganı altında deprem bölgesine inşa edilecek olan anaokuluna yardım amacıyla okulumuzda bu projeye destek olmak adına kermes düzenleyecektir. Tüm halkımız kermes etkinliğimize davetlidir.