Okulumuzda İl Şube Müdürümüz Mehmet Emin Oğur'un başkanlığında Pamukkale ve Merkezefendi bölgesinde bulunan Mesleki Eğitim müdürleri ile  Mesleki Eğitim toplantısı yapıldı.

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında anaokulumuz velileriyle Denizli ilimizin kültürel değerlerini yansıtan etkinlik gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Servergazi  Borsa İstanbul Mesleki Teknik Anadolu Lisesi okulu olarak Alanya Altın kepçe Turizm  ve Aşçılar Derneğinin düzenlemiş olduğu 8.Gastro Alanya Yemek Yarışmasına Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 6 öğrenci ile katılarak Ekip yarışmasında 3 altın madalya,bireysel ana yemek yarışmasında 3 gümüş, 1 bronz madalya, bireysel tatlı yarışmasında 1 gümüş 1 bronz madalya kazanmıştır. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Gençlik Spor il Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu,

Bu başarıyı üst üste 8 kez ede eden okul takımımız geçen yıl Türkiye şampiyonu olduğundan gurup maçı oynamadan İlimizi Türkiye yarıfinalinde temsil edecektir.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Emre Çalışkan okul sporları Lise Genç Kız Futbol il müsabakalarında şampiyon olan Servergazi Borsa İstanbul MTAL Kız Futbol Takımını ağırladı.

Geçen yıl Türkiye şampiyonu olan takımımız grup maçı oynamadan ilimizi Türkiye yarı finalinde temsil edecektir.

Gençlik Spor il Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Okul Sporları Lise Genç Kız Futbol İl Birinciliği Müsabakaları sonucunda okulumuz Servergazi Borsa İstanbul Mtal ilk sırayı alarak şampiyon olmuştur.

Bu başarıyı üst üste 8 kez elde eden okul takımımız geçen yıl Türkiye şampiyonu olduğundan grup maçı oynamadan İlimizi Türkiye yarı finalinde temsil edecektir.

Okulumuz 12.sınıf öğrencilerine üniversite tanıtımı günleri kapsamında İzmir Ekonomi Üniversitesi ve İzmir Demokrasi Üniversitesine gezi yapılmıştır Öğrencilerimiz üniversiteler hakkında bilgi edinmişlerdir.

İş sağlığı ve güvenliği, insanların iş yerinde güvenliği, sağlığı ve refahı ile ilgilenen multidisipliner bir alandır. Bir iş sağlığı ve güvenliği programının hedefi, güvenli ve sağlıklı bir iş ortamının oluşturulmasıdır. İSG aynı zamanda iş ortamından etkilenecek tüm genel halkı da korur.

Bu kapsamda okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine mezun olduktan sonraki meslek hayatlarında güvenli ve sağlıklı işyeri oluşturmaları adına halk eğitim merkezi iş güvenliği uzmanı ENVER ZENCİ tarafından İSG semineri okulumuz konferans salonunda başarılı bir şekilde verilmiş olup öğrencilerimiz ISG  sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır.

Okulumuz 9.sınıf Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğrencilerine Alan Öğretmenleri tarafından önlük giyme töreni yapılmıştır. Emeği Geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ercan ALPAY okulumuzu ziyaret etti. Atölyelerimizi gezerek eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Okulumuza gerçekleştirdikleri ziyaret sebebiyle kendilerine çok teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100.yılı dolayısıyla Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Denizli Ticaret Odası Binası önünde Mesleki eğitim şenliği yapılmıştır. Okulumuz Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bizde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanıyla bu sergide yer aldık. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk,ölümünün 85. yıl dönümünde Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programla anılmıştır.  Rahmet,sevgi ve minnetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetin 100. Yılında Mesleki Eğitim etkinlikleri sergisinde Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak çeşitli etkinlik ve içeriklerle yer aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı aynı zamanda Cumhuriyetin 100. yılı şiirler,marşlar, orotoryo gösterisi,bando takımı etkinlikleri,uygulama anaokulu öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gösterilerle coşkulu bir şekilde kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyet 100 Yaşında

Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak okulumuzda bulunan tüm bölümlerin işbirliği ile meslek liseleri hayata dokunuyor projesi kapsamında Alzheimer Yaşam Merkezi  ziyaret edilmiştir .

Okulumuzda bulunan bölümler  Alzheimer Merkezinde ; güzellik hizmetleri alanı el bakımı yapmıştır ,yiyecek ve içecek hizmetleri alanı yapmış oldukları ürünlerden ikramda bulunmustur, moda tasarım alanı takı tasarımı ve el işi faaliyetleri yapmış,  çocuk gelişimi bölümü yaratıcı oyun etkinlikleri faaliyetleri yapmıştır bilişim teknolojileri bölümü unutulmaz anları ölümsüzleştirmişlerdir . Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz