Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

GERZELE MAH. HAKKI DEREKÖYLÜ CAD. 555 SOK. NO1 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ
Vizyon
Kendi yeteneklerine güvenen, kendini yenileyen, araştıran, bilgiye kolay ulaşmayı öğrenen, analiz ve sentez yapabilen gençliğin yetiştiği, Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi topluluğunun akla-bilime dayanan değerlere sahip kişilerden oluştuğunu, hoşgörünün yaşadığı ve yaşatıldığı, öğrencilerin öncelikle hayata hazırlandığı, milli-manevi değerlere sahip, Atatürk Milliyetçiliğine dayalı eğitim yapılan bir model okuldur. Bu model okulda, Öğrenciler, Veliler, Öğretmenler, İdareciler ve Personel bir bütün olarak el ve güç birliği içinde çalışırlar.
Misyon
Bireylerin, çevremizin, ülkemizin ihtiyaç duyduğu İktisadi-ticari hayata bilgili becerili elemanlar yetiştiren köklü bir kaynak ve bir model okul olarak; Ekonomisi büyümüş bir TÜRKİYE, Çağdaş devletler seviyesine ulaşmış bir TÜRKİYE İdealini hedef alan, Türk Milletine ve Türkiye Cumhuriyeti´ne olan görev ve sorumluluklarının bilincinde, İlkeli-temiz-idealist gençlerin yetişmesine katkı yapmak Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Misyonu olduğunu belirtiriz.
Ulaşım
Akkonak-Yeşilköy Minibüs Hattı ve Belediye Otobüslerinden 540 ve 510 numara geçmektedir.
Var
GERZELE MAH. HAKKI DEREKÖYLÜ CAD. 555 SOK. NO1 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ